The Anfield Road Trip: een elektrisch aangedreven avontuur

Een vijfdaagse roadtrip richting de Champions League-clash Liverpool-Genk. Dát was de inzet van de wedstrijd die we samen met KRC Genk en Groep JAM organiseerden. De winnaars: Jeroen en Vincent. Met een gloednieuwe en volledig elektrische Mercedes-Benz EQC doken ze onder het kanaal voor een onvergetelijk avontuur.

The Anfield Road Trip. Een tocht van vijf dagen met overnachtingen in Londen en Liverpool, twee gereserveerde zitjes in het mythische Anfield Stadium en een glimmende Mercedes EQC. Geen wonder dat doorgewinterde KRC-supporters Jeroen en Vincent die ochtend aan de Luminus Arena trappelden van enthousiasme. Met hun Luminus-laadpas en een handvol enveloppen met challenges op zak, reden ze van checkpoint naar checkpoint. Halte nummer één: Londen. Een rit van 450 kilometer.

450 kilometer elektrisch rijden

Elektrisch rijden is al lang geen toekomstmuziek meer. Ook niet voor lange afstanden. Dat ondervonden ook Jeroen en Vincent al tijdens de eerste dag. De volgende dag ging het richting Liverpool. Bij checkpoint twee stond opnieuw 450 kilometer op de teller. Een knalprestatie die hun  favoriete club inspireerde tot een fantastische pot voetbal op het heilige gras van Liverpool FC. Winnen zat er net niet in, maar dat deerde de elektrische pret niet. Met opgeladen batterijen trokken ze op dag vier terug naar Londen. En weet je wat? Ook daar bleken ze zot van voetbal! 😉

Duurzame mobiliteit is de toekomst!

Wij geloven in duurzame mobiliteit op basis van zuivere en hernieuwbare energie. Tegen 2030 is de verbrandingsmotor in vele landen voltooid verleden tijd. En met meer dan 1.200 laadpunten in België en 100.000 laadpunten in Europa is geen enkele afstand nog te groot. Jeroen en Vincent leverden het bewijs. En ondervonden hoe makkelijk het is. Dat blijkt ook uit hun aftermovie. Aan sfeer was er alvast geen gebrek!