Beheer de energie van uw bedrijf waar en wanneer u wil dankzij de Luminus Energy Management app

We willen onze klanten helpen om in te spelen op de energiemarkt. Onze erkende mobiele app voor energiebeheer is een waardevolle tool, helemaal op maat van grote bedrijven en openbare instellingen. Met deze app volgt u niet alleen de evolutie van de marktprijs en uw energie-uitgaven, maar reageert u ook snel dankzij de verschillende functies waarmee u uw aankoopstrategieën optimaliseert.

Wacht niet langer en volg uw collega’s en concurrenten: ONTDEK DE ENERGY MANAGEMENT APP.

Uniek in het Belgische energielandschap

De energiemarkt evolueert permanent. Consumenten worden elke dag mobieler. Daarom besloot Luminus een app voor energiebeheer te lanceren die speciaal is afgestemd op bedrijven en openbare instellingen. Met onze Luminus Energy Management app willen we u niet alleen een zo optimaal mogelijke ervaring bieden in het kader van ons aanbod van producten en diensten, maar ook meer flexibiliteit in het beheer van uw energie. Een dergelijke app voor professionals bestond bovendien nog niet op de Belgische markt.

Volg live de marktprijs

Met de Luminus Energy Management app kunt u de tendensen van de energiemarkt in real time volgen op verschillende manieren:

  • De marktprijzen bekijken en prijsniveaus instellen waarover u via een melding geïnformeerd wil worden. De werkelijke prijzen van de spotmarkt raadplegen, zoals BELPEX en Elia Imbalance.
  • Op de hoogte blijven van de wekelijkse evolutie van de markt en verwittigd worden als er iets belangrijks gebeurt.
  • De algemene tendens van de prijzen gedurende een welbepaalde periode analyseren.

Meer comfort en een optimaal verbruik

Met Luminus Energy Management kunt u ook de energiekosten in uw bedrijf optimaliseren aan de hand van deze functies:

  • De gegevens over uw verbruik en/of injectie van energie in een grafiek weergeven, indien u een Luminus Business-klant bent.
  • Clicks en declicks uitvoeren als u een click contract heeft bij Luminus
  • De historiek van uw clicks en declicks bekijken op uw mobiel toestel.
  • Op onze website en blog onze adviezen bekijken om uw energie te besparen, te beheren en te beveiligen, en onze gepersonaliseerde diensten ontdekken.
  • Optimaliseer uw energie-uitgaven en download onze Luminus Energy Management app.

Google Play Store

App Store