Nieuw extralegaal voordeel: zo verlaagt u de energiefactuur van uw medewerkers

Een duurzame toekomst? Daar gaan we samen voor. Steeds meer bedrijven investeren dan ook mee in de ecologische transitie. Met Luminus kunt u nog een stapje verder gaan en het gebruik van groene energie ook stimuleren bij uw werknemers. Luminus Energy Benefit staat voor een exclusief aanbod waarmee u uw medewerkers flexibel kunt vergoeden met groene energie. Zo maakt u ook het verschil als werkgever!

Als werkgever hebt u de keuze uit verschillende flexibele vergoedingen voor uw personeel. Denk maar aan hospitalisatieverzekeringen, smartphones, telecomabonnementen, bedrijfswagens en maaltijdcheques. Luminus voegt daar graag nog een nieuw voordeel aan toe: groene energie. Met Luminus Energy Benefit kunnen medewerkers een deel van hun flexibele vergoeding gebruiken om hun groene energiefactuur te betalen. Door een toename van het thuiswerken en de almaar stijgende energiekosten hebben heel wat medewerkers ongetwijfeld hun energiefactuur zien stijgen. Met het Luminus Energy Benefit-programma genieten werknemers van een fiscaal voordeel dat kan oplopen tot meer dan 500 euro per jaar! Een innovatief initiatief, want er is nog geen enkele andere Belgische energieleverancier die een gelijkaardige mogelijkheid aanbiedt.

Hoe werkt dat dan?

Als u intekent op het Luminus Energy Benefit-programma, zet u mee de schouders onder 100% groene en Belgische energie dankzij het Luminus Comfy-tarief. Bovendien genieten uw medewerkers niet alleen van een interessant tarief, maar ook van een fiscaal voordeel in de vorm van een voordeel van alle aard. Het bedrag kan oplopen tot meer dan 500 euro per jaar.

Het voordeel voor u als werkgever? U draagt bij aan de energietransitie als duurzame werkgever en u optimaliseert de loonkost van uw medewerkers op een slimme manier. Daarnaast hebben uw werknemers als Luminus-klanten het hele jaar door recht op tal van voordelen en kortingen met de EXTRAS!-kortingsbonnen.

Ideaal voor thuiswerkers

Door de pandemie zit thuiswerken in de lift. Alle beetjes helpen om uw werknemers te ondersteunen. Zoals het Luminus Energy Benefit-programma, een extralegaal voordeel naar keuze. 

Eenvoudig te implementeren en zonder bijkomende kosten

Ook goed om te weten: het Luminus Energy Benefit-programma is ontzettend eenvoudig en zonder bijkomende kosten te implementeren. Uw medewerker moet enkel intekenen op een Luminus Comfy-contract. 30 dagen later is alles actief! Werkt uw onderneming via een sociaal secretariaat? Dan neemt Luminus contact met hen op voor de administratieve afhandeling. Vervolgens ontvangt u elke maand één factuur voor de maandelijkse elektriciteitsbudgetten van al uw medewerkers.

Interesse in het Luminus Energy Benefit-programma als extralegaal voordeel? Neem snel contact op met een van onze experten of klik voor extra uitleg