Baanbrekende nieuwe prijsberekeningstool voor kmo’s: in enkele klikken een energieofferte op maat

Als ondernemer wil u het gepaste energietarief voor uw bedrijf, zeker nu de marktprijzen stevig stijgen. En u bent niet de enige met te weinig tijd om hier achteraan te gaan. Met LumiQuote Business, de enige online berekeningstool voor ondernemingen, hebt u in enkele klikken een competitief tarief voor gas, elektriciteit en injectie voor uw onderneming met een jaarlijks verbruik tussen 100 MWh en 500 MWh, gebaseerd op de karakteristieken van uw bedrijf en op uw behoeften.

Energieofferte op maat van uw bedrijf

Een goede energieofferte is een offerte op maat. Maar als ondernemer bent u liever met uw business bezig dan met het contacteren van energiemaatschappijen. Exact om uw drukke agenda niet te belasten, maar u tóch te kunnen voorzien van een voordelig energietarief, ontwikkelden wij een efficiënte berekeningstool, volledig voor kmo’s.

Met deze prijscalculator weet u meteen welke tarieven voor gas en elektriciteit uw bedrijf als gegoten zitten! U kan niet alleen vrijblijvend uw prijsvoorstel berekenen, u kan dit ook online bevestigen en uw contractdetails doorgeven. Kort daarna volgt uw leveringscontract ter bevestiging van uw online akkoord.

Snel, gemakkelijk en competitief: tarieven die bij uw bedrijf passen

Met LumiQuote Business heeft u maar een paar minuten tijd nodig voor een voordelige en volledige offerte op maat.

  • U ontvangt onmiddellijk een prijsvoorstel. U hoeft dus niet te bellen, mailen of een week te wachten op een offerte.
  • LumiQuote is gemakkelijk voor iedereen. Met alleen uw huidige energiefactuur en uw ondernemingsnummer bij de hand, bent u in een paar klikken klaar.
  • Een te drukke agenda? Geen probleem, de berekeningstool is de klok rond beschikbaar.
  • Is er iets niet duidelijk? Dan staat er een energy expert voor u klaar.
  • Een tarief is pas interessant wanneer het gebaseerd is op uw specifieke behoeften én op de markttrends. Met LumiQuote bent u zeker van prijzen op uw maat, die de trends van de energiemarkt volgen.
  • Dankzij de volledige automatisatie profiteert u tegelijkertijd van competitieve prijzen, én van onze diensten en advies.

Prijsberekening voor uw kmo

LumiQuote is er voor ondernemers met een jaarlijks verbruik tussen 100 MWh en 500 MWh.

Hebt u al een contract lopen bij een andere leverancier? Geen probleem! Vraag met LumiQuote online uw prijsofferte aan en teken al uw contract voor levering in de toekomst, zodat u klaar bent van zodra uw huidig contract afloopt.