Belgische Energie- en Milieuprijs, samen met Luminus

De Belgische Energie- en Milieuprijs heeft sinds zijn lancering in 2006 al 2200 laureaten in de spotlight gezet: ondernemingen, verenigingen, scholen, besturen of personen die individueel of via hun organisatie op een uitzonderlijke manier bijdragen tot een duurzame toekomst, en dit op lokale, regionale of nationale schaal.

Recycling van afval, e-mobility, circulaire economie, technologische innovatie in gebouwen of elk ander initiatief op het gebied van hernieuwbare energie: uw ideeën verdienen het om als voorbeeld te dienen!

Luminus werkt met veel trots mee aan deze prijs en vertaalt dit engagement al meerdere jaren in het zoeken naar oplossingen op maat voor ondernemingen om hen te helpen hun energiekosten beter te beheren en zo mee te werken aan een groenere toekomst voor onze planeet.

De beste projecten worden bekroond tijdens de feestelijke prijsuitreiking op donderdag 8 juni 2017 vanaf 18.30 uur in het BEL, op de site van Tour & Taxis, en dit in aanwezigheid van de pers en van meer dan 300 prominenten uit de politieke, economische en wetenschappelijke wereld.

Stond uw project dit jaar nog niet helemaal op punt? Ga dan resoluut voor komend jaar! Aarzel niet om ons nu alvast te informeren over uw plannen. Wij zijn er om u te helpen ze waar te maken!

Business.services@luminus.be