Luminus-expert aan het woord: hoe werkt windenergie?
Beheer uw energie

Ontdek windenergie voor uw bedrijf

Luminus investeert al jaren in de productie van groene energie. Meer dan 16% van onze productiecapaciteit is afkomstig van hernieuwbare energiebronnen. Dat maakt van Luminus in verhouding de grootste producent van groene energie in België. Wist u dat uw bedrijf bij Luminus niet enkel terecht kan voor de levering van groene stroom, maar ook voor o.a. de installatie van een eigen windmolen?

De werking van een windturbine is vrij eenvoudig. Eerst wordt windenergie omgezet in mechanische energie, daarna in elektrische energie, en tot slot krijgt de elektriciteit de juiste vorm om op het elektriciteitsnet te komen.

Onze collega François Desmaré vertelt er u graag meer over. Ontdek alle info in de filmpjes hieronder!

Wenst u meer informatie over de oplossingen op maat die Luminus u kan aanbieden om groene energie te produceren? Vul hier uw gegevens in en wij bellen u graag terug om u meer in detail hierover toe te lichten.

 Blijf op de hoogte met Luminews

Meld u aan voor onze nieuwsbrief


Ga naar www.luminus.be