Dit is wat Luminus Business kan betekenen voor u!

Luminus kent ondernemers door en door, en zoekt graag mee naar de perfecte energieoplossing. We analyseren samen met u welke formule en welk product de beste match is voor uw bedrijf. Zo helpen we u te besparen op uw energieverbruik, en maken we ook werk van een groenere toekomst.

Trouwe contactpersoon

Luminus hecht het grootste belang aan klanttevredenheid. Daarom kan u rekenen op een vaste Luminus Business-medewerker of accountmanager die u persoonlijke en deskundige begeleiding biedt. U kan bij hem of haar terecht met al uw vragen. Uw vaste contactpersoon kent de sector van uw bedrijf door en door, en staat – geruggensteund door een ervaren Luminus Business-team – altijd voor u klaar.

EnergieAssist 24/7

Met Luminus EnergieAssist 24/7 zoeken we snel een oplossing voor uw bedrijf bij een storing of defect aan de elektrische installatie. Dat kan zelfs dag en nacht. Want voor uw bedrijf telt elke seconde. Ontdek hier alles over deze dienst.

Tarief op maat

Elk bedrijf is uniek en legt zijn eigen accenten. Daarom hebben we een doordacht aanbod uitgewerkt, van de meest flexibele tot de meest voorspelbare formule, om optimaal tegemoet te komen aan uw verwachtingen. Op basis van uw voorkeuren, historisch verbruik en de klemtoon die u wil leggen (bv. aandeel groene energie) stellen we een pakket op maat samen.

Meer dan energie

Luminus Business is bovendien een energiepartner in de ruimste zin van het woord. We gaan verder dan enkel het leveren van elektriciteit of aardgas, en helpen u te besparen met onze You.Save² diensten. Als u kiest voor een partnership met Luminus, loodsen we u doorheen het hele traject en kijken we bv. naar:

  • een geoptimaliseerde verlichting in uw bedrijfspanden en productieruimten, met een hoger werkcomfort en een lagere energiekost
  • de installatie van een condensatorbatterij om uw reactief verbruik te verlagen
  • aanpassingen van uw hoogspanningscabine

Helemaal overtuigd van Luminus? Of heeft u nog een vraag? We horen het graag van u! Vraag hier uw offerte en meer info aan.