Investeer met Luminus in windenergie én in de toekomst

De rentes die banken vandaag bieden zijn beperkt. Heb je al eens gedacht aan een alternatieve investering, bijvoorbeeld in hernieuwbare energie? Investeren in groene energie loont: niet enkel met het oog op de toekomst, maar ook op gebied van opbrengst. Investeer samen met Luminus in hernieuwbare (wind)energie in België.

Hernieuwbare energiebronnen hebben de laatste jaren fors aan belang gewonnen, en dat zal niet snel veranderen. Om werk te maken van een groene toekomst, moeten we zelfs nog enkele versnellingen hoger schakelen. Luminus zit alvast op het goede spoor en behoort tot de kopgroep in de groene-energierace.

Met onze 29 Belgische windenergieparken – 16 procent van de onshore windcapaciteit in ons land – produceren we genoeg om jaarlijks 141.000 gezinnen van stroom te voorzien. Eerder dit jaar konden we met veel plezier onze 100ste windmolen inhuldigen. Om de uitbouw van onze groene activiteiten te ondersteunen, én om jou als klant nog nauwer te betrekken bij de groene-energierevolutie, lanceren we de coöperatieve vennootschap Wind Together.

Aandelen kopen

Als jij en/of je bedrijf samen met Luminus de uitbouw van windenergie in België wil stimuleren, kan dit door aandelen te kopen van de coöperatieve vennootschap Wind Together. Eén aandeel kost 125 euro, per persoon (zowel juridisch als natuurlijk) geldt er een plafond van 3.000 euro. Wind Together streeft naar een rendement van gemiddeld 4,4% van de aandelenwaarde (let op: er is natuurlijk geen minimum of gegarandeerd rendement).

Wil je graag mee investeren in windenergie door aandelen te kopen van Wind Together? Bezorg ons je gegevens via het inschrijvingsformulier en we contacteren je snel!

Schermafbeelding 2016-08-24 om 09.24.42


De Aandelen zijn onderworpen aan Belgisch recht. De looptijd van de Aandelen is onbepaald. Informatiedocument

Klachten door particulieren kunnen ingediend worden bij de volgende instantie: ConsumentenombudsdienstKoning Albert II-laan 8, bus 11000 Brussel+32 2 702.52.00

Risicolabel_NL