Luminus stimuleert gebruik elektrische auto - Lumibizzblog
Bespaar uw energie

Luminus stimuleert gebruik elektrische auto

De Corda-campus in Hasselt vormt een gedreven business community en is de thuisbasis van tal van innoverende bedrijven en start-ups. In die spirit installeerde Luminus onlangs 4 snelle laadpalen voor elektrische wagens op de campus.

Vandaag kunnen er in totaal 8 elektrische wagens gelijktijdig laden bij de Corda-campus. Om het gebruik ervan nog een extra boost te geven, biedt Luminus de dienst in eerste instantie gratis aan om bezoekers en bewoners er vertrouwd mee te maken.

Zoals we in een eerdere blogpost aanhaalden, is de elektrische wagen pas echt een groene oplossing als ook de gebruikte elektriciteit groen werd opgewekt. Daarom levert Luminus levert 100% groene stroom voor de laadpalen, die gekoppeld zijn aan zonnepanelen op een van de campusgebouwen. Zo wordt er maximaal gebruik gemaakt van de lokaal opgewekte stroom.

Met de laadpalen stimuleren Luminus en Corda Campus samen duurzame mobiliteit.

>> Ontdek hier meer over de groene energie-oplossingen van Luminus.Blijf op de hoogte met Luminews

Meld u aan voor onze nieuwsbrief


Ga naar www.luminus.be