Luminus coacht Limburgse starters van het jaar

Op donderdag 26 november werden Jens Raskin & Kristof Philippaerts van Cr3do uitgeroepen tot winnaar van de tweede editie van [18-28], een unieke zoektocht naar de beste jonge Limburgse starter. Luminus is partner van de wedstrijd en reikte o.a. een van de sectorprijzen uit.

[18-28] is een initiatief van ‘Junior Chamber International’ (JCI) en daagt jonge Limburgse starters uit om hun creatief idee om te vormen tot een haalbaar businessplan. Naast inspiratieavonden en lezingen kon elke halve finalist ook een beroep doen op een van de persoonlijke business coaches, waaronder Joeri Swennen (Sales Director kmo) en Vincent De Dobbeleer (Marketing Manager Professional a.i.) van Luminus.

Cr3do ging aan de haal met de hoofdprijs: een Klim-Op van 125.000 euro risicokapitaal via LRM. Het bedrijf focust op 3D-consulting, 3D-modeling en 3D-printing.

Energievolle start

Daarnaast waren er ook vijf sectorprijzen te winnen, waaronder de duurzaamheidsprijs uitgereikt door Luminus. Die prijs ging naar Bambooti, een start-up gepassioneerd door design, natuur, liefde en natuurlijk ondernemerschap. Zij creëren hoogwaardige producten die gemaakt zijn van natuurlijke, hernieuwbare grondstoffen. Luminus geeft de start-up alle energie om uit te groeien tot een ambitieus bedrijf, gesteund door een KlimOp-lening van 50.000 euro risicokapitaal via LRM.

Schermafbeelding 2015-12-07 om 11.23.32

Alle info over de winnaars en de andere startersprojecten kan je ontdekken via www.18-28community.be/starters.